Slide background

Een avond vol verrassingen
met Sinterklaas en Piet
van FC Berghuizen

Aanmelden gezinnen

Een bezoek van Sint-Nicolaas bij u thuis is mogelijk als u woonachtig bent in Oldenzaal of de plaatsen Losser, Lonneker, De Lutte, Overdinkel, Deurningen, Borne in de wijk Bornche Maten en Hengelo in de wijken Hasseler-Es, Roershoek, Vossenbelt, Broek Zuid, Slangenbeek en Dalmeden.

Voor bezoeken aan gezinnen zijn geen vaste prijsafspraken. Hiervoor vragen wij een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van FC Berghuizen, die hiermee tijdens het voetbalseizoen diverse activiteiten voor de voetballende jeugd organiseert.

Wilt u een bezoek reserveren, gebruik dan onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in.

Vanwege de onzekere situatie rond het coronavirus vinden we het niet verantwoord om dit jaar met Sinterklaas op huisbezoek te gaan. Huisbezoeken zijn dit jaar dus helaas niet mogelijk. Een coronaproof bezoek aan Sinterklaas op boerderij “De Stakenboer” of een filmpje bestellen waarop Sinterklaas de kinderen toespreekt blijven wel mogelijk.

Direct reserveren

Wilt u een bezoek reserveren, gebruik dan onderstaande knop.

Nadat u de reservering heeft verzonden, ontvangt u per mail een bevestiging. Kijkt u ook even in de spam. Het kan zijn dat onze bevestigingsmail daarin terecht gekomen is. In deze mail staan de gegevens die u heeft ingevuld en daarnaast algemene informatie die bijdraagt aan het welslagen van het bezoek. Heeft u geen mail ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op; 06-13250791.