Slide background

Een avond vol verrassingen
met Sinterklaas en Piet
van FC Berghuizen

Aanmelden bij sinterklaas op bezoek

Omdat het dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, lastig kan zijn om Sinterklaas bij u thuis te ontvangen, bieden wij u dit jaar de mogelijkheid om met de kinderen bij Sinterklaas op bezoek te komen. Hiervoor is Sinterklaas op meerdere momenten in boerderij De Stakenboer in Zuid-Berghuizen, Burg. Wallerstraat 115, aanwezig. U reserveert hiervoor een vaste tijd, zodat er geen gezinnen tegelijk bij Sinterklaas aanwezig zijn. Omdat we bij De Stakenboer gebruik maken van meerdere ruimtes en looproutes hanteren is het voor ons mogelijk er voor te zorgen dat we aan alle geldende coronamaatregelen kunnen voldoen.
Als u tijdens het bezoek een briefje meeneemt met daarop enkele wetenswaardigheden van de kinderen zal de Sint die gegevens gebruiken om met het kind / de kinderen in gesprek te gaan. Eventueel kunt u ook één cadeautje voor ieder van uw kind(eren) meenemen dat de Sint dan persoonlijk zal overhandigen.

Voor het bezoek aan Sinterklaas zijn geen vaste prijsafspraken. Hiervoor vragen wij een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van FC Berghuizen, die hiermee tijdens het voetbalseizoen diverse activiteiten voor de voetballende jeugd organiseert.

Direct reserveren

Wilt u een bezoek reserveren, gebruik dan onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in.

Nadat u de reservering heeft verzonden, ontvangt u per mail een bevestiging. Kijkt u ook even in de spam. Het kan zijn dat onze bevestigingsmail daarin terecht gekomen is. In deze mail staan de gegevens die u heeft ingevuld en daarnaast algemene informatie die bijdraagt aan het welslagen van het bezoek. Heeft u geen mail ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op; 06-13250791.