Sinterklaas Oldenzaal

Voor een bezoek van Sinterklaas in Oldenzaal kunt u de Sint-Nicolaascommissie Berghuizen inschakelen. Wij regelen al meer dan vijftig jaar de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in de regio. Hij gaat op visite bij gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven. Voor grote en kleine kinderen wordt een mooie happening op poten gezet. Ze noemen de komst van de Sint niet voor niets ’t heerlijk avondje. Wij zorgen ervoor dat het ‘hoor, wie klopt daar kind’ren’ ook bij u kan worden gezongen. Op liedjes en gedichten is Sinterklaas erg gesteld. Lachende gezichten en een gezellige sfeer zijn de ingrediënten voor een onbezorgde pakjesavond. Wij sturen de Sint en zijn gevolg bij u langs. Hij is er voor arm en rijk. Onze organisatie vraagt na een bezoek van Sinterklaas in Oldenzaal en omgeving een vrijwillige bijdrage, bestemd voor de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

De bezoeken van Sinterklaas in Oldenzaal die op touw worden gezet door de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen, zijn hand over hand toegenomen. Inmiddels worden ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven bezocht.

Sinterklaas Oldenzaal: Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen

De Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen heeft de organisatie van de Sint-Nicolaasactie in de loop der jaren geprofessionaliseerd. Wij worden daarbij gesteund door de vele vrijwilligers die ons helpen. Voor een bezoek van Sinterklaas in Oldenzaal kunt u terugvallen op de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een bezoek van Sinterklaas in Oldenzaal, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.