Sinterklaas Losser

Voor een bezoek van Sinterklaas in Losser kunt u een beroep doen op de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Al meer dan vijftig jaar organiseren wij de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in Berghuizen zelf, Oldenzaal, Losser en Hengelo. De Sint visiteert gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven: mooie bijeenkomsten voor groot en klein. De komst van Sinterklaas wordt wel ’t heerlijk avondje genoemd en zo wordt het in de praktijk ook ervaren. Samen met elkaar genieten van pakjesavond: een oeroude traditie die nog niets aan kracht heeft ingeboet. Liedjes en gedichten gaan er bij Sinterklaas altijd goed in en hij wordt steevast geflankeerd door zijn beste pieten. De goedheiligman en zijn gevolg kunnen ook bij u langskomen. Ons motto luidt: Sinterklaas is er voor arm en rijk. Wij vragen na een bezoek van Sinterklaas in Losser en omgeving een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de Sinterklaasactie gaat naar de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

De organisatie van de visiterondes van Sinterklaas in Losser, waarvoor de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen verantwoordelijk is, is in de loop der jaren steeds professioneler geworden. In het kader van de Sinterklaasactie van FC Berghuizen worden inmiddels ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven bezocht.

Sinterklaas Losser: vraag naar Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen

De Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen bestaat bij de gratie van de vele vrijwilligers die ons helpen. Ruim vijfhonderd mensen zetten zich in voor de Sinterklaasactie van Berghuizen. Zij zorgen ervoor dat de goedheiligman op de gewenste plaats van bestemming belandt. Voor een bezoek van Sinterklaas in Losser kunt u de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen inschakelen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een bezoek van Sinterklaas in Losser, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.