Sinterklaas Lonneker

Voor een bezoek van Sinterklaas in Lonneker kunt u zich wenden tot de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Al meer dan vijftig jaar organiseren wij de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in Berghuizen zelf, Oldenzaal, Lonneker, Losser en Hengelo. Gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven worden verblijd met de komst van de Sint. Het avondje van Sinterklaas wordt ook wel heerlijk avondje genoemd. Samen met elkaar de pakjesavond beleven, dat idee spreekt tot de verbeelding. Het is een traditie die nog altijd weerklank vindt. Van liedjes en gedichten wordt Sinterklaas vrolijk. Bij bezoeken wordt hij vergezeld door zijn beste pieten. De goedheiligman en zijn gevolg kunnen ook bij u langskomen. Sinterklaas is er voor arm en rijk, dat is voor ons het primaire uitgangspunt. Na een bezoek van Sinterklaas in Lonneker vragen wij om een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de Sinterklaasactie gaat naar de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

Het plannen van de tochten van Sinterklaas naar diverse adressen in Lonneker, waarvoor de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen verantwoordelijk is, geschiedt op gestructureerde en gecoördineerde wijze. Ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven krijgen door de inzet van onze Sint-Nicolaascommissie bezoek van de goedheiligman.

Sinterklaas in Lonneker via Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen

Voor de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen zijn vele mensen actief, die zich vrijwillig inzetten om te zorgen dat de Sint daar komt waar hij volgens afspraak moet zijn. Ruim vijfhonderd mensen zijn betrokken bij de Sinterklaasactie van Berghuizen. Voor een bezoek van Sinterklaas in Lonneker kunt u een beroep doen op de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een bezoek van Sinterklaas in Lonneker, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.