Sinterklaas huisbezoek Oldenzaal

Voor een Sinterklaas huisbezoek in Oldenzaal kunt u een beroep doen op de Sint-Nicolaascommissie Berghuizen. Wij regelen al meer dan vijftig jaar de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in de regio. Hij gaat op visite bij gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven. Voor grote en kleine kinderen wordt een mooie happening op poten gezet. Ze noemen de komst van de Sint niet voor niets ’t heerlijk avondje. Wij zorgen ervoor dat het ‘hoor, wie klopt daar kind’ren’ ook bij u kan worden gezongen. Op liedjes en gedichten is Sinterklaas erg gesteld. Lachende gezichten en een gezellige sfeer zijn de ingrediënten voor een onbezorgde pakjesavond. Wij sturen de Sint en zijn gevolg bij u langs. Hij is er voor arm en rijk. Onze organisatie vraagt na een bezoek van Sinterklaas huisbezoek in Oldenzaal en omgeving een vrijwillige bijdrage, bestemd voor de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

Het Sinterklaas huisbezoek in Oldenzaal, dat op poten wordt gezet door de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen, is hand over hand toegenomen. Inmiddels worden ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven bezocht.

Sinterklaas huisbezoek Oldenzaal: Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen steunt op vele vrijwilligers

De Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen heeft de organisatie van de Sint-Nicolaasactie in de loop der jaren geprofessionaliseerd. Wij worden daarbij gesteund door de vele vrijwilligers die ons helpen. Voor een Sinterklaas huisbezoek in Oldenzaal kunt u terugvallen op de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een Sinterklaas huisbezoek in Oldenzaal, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.