Sinterklaas huisbezoek Hengelo

Voor een Sinterklaas huisbezoek in Hengelo kunt u een beroep doen op de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Al meer dan vijftig jaar organiseren wij de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in Berghuizen zelf, Oldenzaal, Hengelo, Losser en Lonneker. Gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven kunnen zich door de entree van de Sint opmaken voor mooie, gezellige bijeenkomsten. Het avondje van Sinterklaas wordt ook wel ’t heerlijk avondje genoemd. Het is het idee van samen met elkaar de pakjesavond beleven. Die traditie leeft nog altijd sterk. Van liedjes en gedichten wordt Sinterklaas altijd vrolijk en hij wordt bijgestaan door zijn beste pieten. De goedheiligman en zijn gevolg kunnen ook u een bezoek brengen. Sinterklaas is er voor arm en rijk, dat staat voor ons voorop. Na een Sinterklaas huisbezoek in Hengelo vragen wij om een vrijwillige bijdrage. De opbrengst gaat naar de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

De organisatie van het Sinterklaas huisbezoek in Hengelo, waarvoor de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen verantwoordelijk is, is in de loop der jaren geprofessionaliseerd. De Sinterklaasactie van FC Berghuizen behelst inmiddels bezoeken aan ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven.

Sinterklaas huisbezoek Hengelo: Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen regelt ‘t

De Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen steunt op de vele vrijwilligers die ons de helpende hand bieden. Ruim vijfhonderd mensen zetten zich in voor de Sinterklaasactie van Berghuizen. Voor een Sinterklaas huisbezoek in Hengelo kunt u zich richten tot de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een Sinterklaas huisbezoek in Hengelo, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.