Sinterklaas Berghuizen

Voor een bezoek van Sinterklaas in Berghuizen kunt u terecht bij de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Al meer dan vijftig jaar leiden wij de bezoeken van de goedheiligman en zijn pieten in Berghuizen zelf, Oldenzaal, Losser, Hengelo en Lonneker in goede banen. Gezinnen, verenigingen, scholen en bedrijven worden door de Sint gevisiteerd. Het avondje van Sinterklaas heet ook wel heerlijk avondje. Samen met elkaar genieten van pakjesavond, dat idee sprak in 1961 – het jaar dat we met onze actie begonnen – aan en ook vandaag de dag wordt er reikhalzend uitgekeken naar de komst van de Sint. Liedjes en gedichten maken Sinterklaas blij en bij bezoeken wordt hij ondersteund door zijn beste pieten. De goedheiligman en zijn gevolg kunnen ook u een bezoek brengen. Sinterklaas is er voor arm en rijk, zo luidt ons motto. Na een bezoek van Sinterklaas in Berghuizen vragen wij een vrijwillige bijdrage. De opbrengst gaat naar de jeugdafdeling van FC Berghuizen.

Het plannen van de bezoeken van Sinterklaas aan gezinnen, verenigingen en bedrijven in Berghuizen, geschiedt op gestructureerde en gecoördineerde wijze. Wij komen, zoals gezegd, ook in Oldenzaal, Losser, Hengelo en Lonneker. Ruim vijfhonderd gezinnen en tachtig bedrijven worden bezocht.

Sinterklaas Berghuizen: Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen regelt ’n bezoek

De Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen kan alleen bestaan dankzij de vele vrijwilligers die zich voor de Sinterklaasactie inzetten. Ruim vijfhonderd mensen helpen ons het heerlijk avondje zo perfect mogelijk in te kleden. Voor een bezoek van Sinterklaas in Berghuizen kunt u aankloppen bij de Sint-Nicolaascommissie FC Berghuizen. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een bezoek van Sinterklaas in Berghuizen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.