Slide background

Een avond vol verrassingen
met Sinterklaas en Piet
van FC Berghuizen

Aanmelden sinterklaas digitaal

Kunt u Sinterklaas niet thuis ontvangen, maar wilt u toch dat Sinterklaas tijdens pakjesavond aanwezig is … dan kunt u een filmpje bestellen waarop Sinterklaas uw kind(eren) toespreekt.

U moet hiervoor van ieder kind enkele kort geformuleerde wetenswaardigheden aanleveren. Sinterklaas maakt daar een samenhangend verhaal van dat professioneel in een studio wordt opgenomen. Wij zorgen er voor dat U het opgenomen filmpje van circa 10 minuten minimaal 1 dag voor uw Sinterklaasfeest krijgt thuisbezorgd. Zo wordt pakjesavond toch nog een echt feest en bezorgt u uw kinderen een onvergetelijke avond.

Voor het filmpje vragen we een vrijwillige bijdrage, maar houdt u svp rekening met de kosten voor het maken van de film die ongeveer € 15,- tot € 20,- bedragen. U dient de vrijwillige bijdrage vooraf te voldoen. Als we uw aanmelding en uw bijdrage hebben ontvangen starten we met het maken van het filmpje.

De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van FC Berghuizen, die hiermee tijdens het voetbalseizoen diverse activiteiten voor de voetballende jeugd organiseert.

Direct reserveren

Wilt u een bezoek reserveren, gebruik dan onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in.

Nadat u de bestelling heeft verzonden, ontvangt u per mail een bevestiging. Kijkt u ook even in de spam. Het kan zijn dat onze bevestigingsmail daarin terecht gekomen is. In deze mail staan de gegevens die u heeft ingevuld en daarnaast enige algemene informatie. Heeft u geen mail ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op; 06-13250791.

Helaas is het niet meer mogelijk om U aan te melden voor Sinterklaas Digitaal.

U kunt uw nog wel aanmelden voor een bezoek aan Sinterklaas op Boerderij Stakenboer.